lingga lingga lingga…

Click to view my Personality Profile page

Advertisements

10 thoughts on “lingga lingga lingga…

  1. menatapmatahari says:

    hehehe…. jadi inget jaman dulu… 2 tahun yang lalu… 2 lebaran yang lalu dingwhen my partner and i in blink_25 mencoba mengenal karakter masing-masing… supaya organisasi bisa lebih mantap!!…. Saya yang bertugas nyari-nyari test-test personality yang relevan. Waktu itu saya nemu yang kayak gini di buku personality balita punya kakak saya, saya copy deh… , terus ditambah pula dengan test personality plus. Temen-temen pada gak terlalu antusias, lebih-lebih yang cowok, katanya repot ngejawabnya… pada gak ngerti. Padahal gak juga… secara pake bahasa indonesia and mengalami sedikit perubahan oleh saya. Terus beberapa hari setelah test yang bikin rambut temen-temen saya keriting saya iseng browsing… tetep ENTP… originator.and jadi pengen nge-post lag di siniENTPs are idea people. Their perceptive abilities cause them to see possibilities everywhere. They get excited and enthusiastic about their ideas, and are able to spread their enthusiasm to others. In this way, they get the support that they need to fulfill their visionsIt is so natural for these individuals to practice devising gadgets and mechanisms, that they start doing it even as young children. And they get such a kick out of it that they really never stop exercising their inventive bentENTPs are usually verbally as well as cerebrally quick, and generally love to argue–both for its own sake, and to show off their often-impressive skills… argument as a sportENTPs contribute an innovative, versatile, and enterprising approach to work. They view limitations as challenges to be overcome and look for new ways to do things. They need to find a niche for themselves in order to be free to maneuver. They prefer the start-up phase of a project rather than the followthrough or maintenance phase. Once the project is designed, they prefer to turn it over to someone else…attention seeking, experience junky, insensitive, adaptable, not easily offended, messy, carefree, dangerous, fearless, careless…

  2. menatapmatahari says:

    @ekohmhuwahaha…(astaghfirullah…muslimah ketawany koq gtu?)@pondokataISFP nkali mbak…introvert sensing feeling perceiving…waa sama dong perceivingnya…hihi…suka ktinggalan Hape n telat k kampus(itu mah lingga aja…)

  3. menatapmatahari says:

    Klo buat ummi…klick aja image di atas…klo bwt anaknya ummi…hmm…lingga bc dr bukuny kk…ada di rmhny tuh mi…ntar insyaallah ta’ check lg..klo ga salah bukuny itu dr majalah “ayah bunda” dijual terpisah…tp dah lama banget sih…kira2 2006

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s