the formula… (ve just got it)

just care about your self
and care about others
and please… dont care about whether or not others care about you

*belajar nulis in English*

Advertisements

12 thoughts on “the formula… (ve just got it)

  1. menatapmatahari says:

    akuzahra said: try to care about your health(belajar ngomong bahasa inggris nih saya)…mencoba mengerti sifat manusia*) dalam hal perbedaan…cheer up lingga…!!

    tentang kesehatan…wakakak…entar dehlingga tuliskan… (huhu…tapi alil bit malu2in deh)

  2. menatapmatahari says:

    proud2bewifenmom said: ^-^ ganbatte yah ling…

    iya mom… selasa dah mulai nih…kata2nya sih horor gitu… everyday is ahomework day…even week end… waaa… dah dapet kelas… emm…level lingga ga jelek2 banget… semoga progressnya oke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s