quiz facebook and lingga’s result… (a must read…. hihi)

hehe…. setelah sarapan yang kenyang…. dan menjelang hendak pergi belanja (ibu-ibu nih?!)… gw (untuk postingan beginian…??) iseng ngerjain quiz-quiz ga jelas di facebook … nih…. beberapa hasilnya… ga bayak sih…

  1. what is ur japanese name??? hasilnya Rin… Rin means dignified,severe,and cold your respected and admired and people might be a little scared of u…. caelah bagus kan buat narcis-narcisan…
  2. kamu itu ikal, lintang atau mahar?? hasilnya Ikal—The Fate Changer— lingga pengamat, perhatian, unik, dan “sangat mayoritas”, walaupun kamu juga punya tekad yang teguh untuk membuat perubahan. Dan kamu sangat emosional, mudah terguncang. Eh, tapi ini menurut tokoh di novel, bukan di film. (hanya gambarnya aja)…. yahhhh ada benernya juga….
  3. what’s ur name’s meaning?? oooh what an interesting name!! your name’s got a deep meaning and reveals an hypnotic personality!… heehehehehe…. lingga lingga lingga…
  4. r u true friend?? –reallya true friend– u love ur friends sooo much & always wish to them the best & really u r soo rare (haduh2 jadi terharu….)
  5. what does your birthday say about you? October, Loves to chat. Loves those who loves them. Loves to takes things at the center. Inner and physical beauty. Lies but doesn’t pretend. Gets angry often. Treats friends importantly. Always making friends. Easily hurt but recovers easily. Daydreamer. Opinionated. Does not care of what others think. Emotional. Decisive. Strong clairvoyance. Loves to travel, the arts and literature. Touchy and easily jealous. Concerned. Loves outdoors. Just and fair. Spendthrift. Easily influenced. Easily loses confidence. Loves children….. sengaja dibedain warnanya… abis klo yang ini lumayan pas di lidah….
  6. what kind of person will you fall in love? Hotty, Let’s not lie. You’re not exactly..the…um perfect person. Lucky for you, you got to marry above yourself. Your spouse if going to be the hotty of the century…. (iiih paling ga penting deh quiz yang ini….)
  7. Cintakah anda dengan indonesia ?? cinta banget sama indonesia… (huuh gak ada expanation furthernya…
  8. what does your eyes say….?? Bubbly… Your eyes always has a smile in them!! Your all about having fun and parting the night away… Your up for any adventure and isn’t shy at all… (gak terlalu bener…. i’m not a good adventurer

aduh kurang kerjaan deh lingga… biasa itu biasa… permisi dulu ya permisi dulu ya… aduh pasti udah malem pasti udah malem di sana… huuuh sepi deh sepi deh… udah ah udah ah… mau belanja… mau belanja…

Advertisements

18 thoughts on “quiz facebook and lingga’s result… (a must read…. hihi)

  1. menatapmatahari says:

    tantodikdik said: ngga pernah ikutan yang kayak gituanpernah deng sekali.

    oooh cuma sekali… klo lingga 8 kali… tadi pagi semua koq!! 9 kali ding… yang satu quiz yang ga jelas and ga penting banget… masa diriku diriku dikatakan dikatakan akan menjadi seorang money maker…hiihhh ga banget dagH!!

  2. pondokkata says:

    menatapmatahari said: what’s ur name’s meaning?? oooh what an interesting name!! your name’s got a deep meaning and reveals an hypnotic personality!… heehehehehe…. lingga lingga lingga…

    hasil yg ini sama ling…:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s