…desperado…

what dream means to you?…
when desperation comes and never wanna go…
disorientation…is it about?
forgetting the meaning of life…
losing vision…
sinking so deep in the darkness of mind
how i dont know how
i dont know how to make it real…
as it’s getting deeper and deeper…
deeper…
that light never wanna come into

-no sun to see-

Advertisements

36 thoughts on “…desperado…

  1. capunk85 says:

    siapa yg kamu maksud desperado disini? Kalau orang lain mungkin harus dikaji lg kebenaranya. Meskipun arah mereka dipertanyakan, tapi mereka pasti punya visi, punya tujuan… Toh, saat kita tdk memilih sebenarnya juga memilihkan.. Nice post, saya harap desperado bukan lingga

  2. menatapmatahari says:

    @allssttttt… 😀 *nahan2 ketawa*ini “kata-kata” keknya lingga tulis jaman SMA, nemu di tumpukan isi binder lama…cuma dibagusin dikit…ain’t it funny how the feeling goes away?desperado, why dont you come to ur senses?come down from ur fencesopen the gateit may be rainin’but there’s a rainbow above uyou better let somebody love u 😛 (westlife)

  3. menatapmatahari says:

    @adearinga mau ah…biar ampe pny anak cucu…lingga ga mau ganti id…take me where the sun is shining where the air up in the skies are in my eyesand i will fly to wheremy dreams are hiding somewhere in the skyfor just a while… ^^

  4. menatapmatahari says:

    Kalo di arizona mah…malah siang ga bisa sedetikpun OL…belajar di kelas molooo…paling klo belajar di lab aja…eh eh jd nostalgila arizona deh…mus kpn ke saudi lagi?ato udah selese?

  5. moestoain says:

    insyaallah awal oktober.. 1 okto tepatnya..grogi nie mau balik.. kuliah yg sesungguhnya baru mus akan mulai..doakan ya mbak! heheheheSABUDI (sastra budaya indonesia)mari kita jaga bersama!

  6. moestoain says:

    yoyo mbak.. tapi ini mus kok malah males baca2 ya..pengennanya pergi mulu dasar. kaki nie harus di pasung heheheSABUDI (sastra budaya indonesia)mari kita jaga bersama!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s