mereka membuatku merasa asing…aku terasing…howuowuo yeach….

mereka membuatku merasa asing…aku terasing…howuowuo yeach….

Advertisements

16 thoughts on “mereka membuatku merasa asing…aku terasing…howuowuo yeach….

  1. saturindu says:

    bakhsayanda2 said: iya tuh , berani2nya buat Ling2 kecemplung di got ,hayo Ling bilang , biar tak gampar :))

    om tolongin liling dulu…kasihan gak bisa naik sendiri,,,ntar saya yang cemplungin liling ke got lagi…hweuhue

  2. bakhsayanda2 says:

    saturindu said: om tolongin liling dulu…kasihan gak bisa naik sendiri,,,ntar saya yang cemplungin liling ke got lagi…hweuhue

    wah kejam nih si om , baru di ceburin udah mau di ceburin lagi, wehehehe :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s