udah mau jam 12 aja…. i actually want to write about everthing happened in my days… :'( but i dont know how….

udah mau jam 12 aja…. i actually want to write about everthing happened in my days… 😥 but i dont know how….

Advertisements

32 thoughts on “udah mau jam 12 aja…. i actually want to write about everthing happened in my days… :'( but i dont know how….

  1. menatapmatahari says:

    menatapmatahari said: udah mau jam 12 aja…. i actually want to write about everthing happened in my days… 😥 but i dont know how….

    the end deh kalo gituuuuuuu….*kepada mas iqbal dilarang reply lagi di thread ini… hehehe

  2. balqmunk says:

    ok2.. ga reply lagi…ini yang terakhir..jadi abis ini ga bole ada yg reply lagi ya…tapi penasaran juga, knapa dilarang sih??padahal kan cuma …….., ga jadi deh..terakhir, saya ucapkan terima kasih buat bu ling2 yang sudah memberikan kesempatan kepada sayah untuk menuliskan reply terakhir dari saya di posting ini… abis ini ga lagi deh reply di sini.. tapi mungkin reply di tempat yang lain ajah.. bole kan klo di tempat lain??huhuhu… piss..!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s