Bella Swan and Me

Pagi itu, seperti pagi-pagi biasa, beberapa bulan belakangan ini, aktivitas pertama yang saya lakukan adalah mengumpulkan tenaga untuk beraktivitas. By what? by nothing… Like reading, or leyeh2ing, or sleeping2, or watching2, haahhh sometimes i do jogging2 too loh. hehe. At that time i decided to turn the TV on, aa… ada Breaking Dawn Part1, tapi udah mau habis.

Tertarik? Hari gini? Iya, soalnya malemnya saya baru aja nyobain baca Twilight, haha, isn’t it too late? Mungkin, tapi sejujurnya saya suka menunggu novel yang too booming menjadi too late untuk dibaca. 😛

Filmnya udah mau habis sih, tepat pada scene yang membuat saya mengharu biru, itu… :'(. Here is the conversation:

Edward Cullen: Who was that?
Bella Swan: What?
Edward Cullen: I thought I heard. Just say something else.
Bella Swan: Like what? Edward, what’s going on?
Edward Cullen: It likes the sound of your voice.
Bella Swan: You can hear him?
Edward Cullen: In mind. It likes my voice as well.
Bella Swan: What? What do you hear?
Edward Cullen: It’s so strange. I thought he was like me, but he’s not. He’s like you. Good a pure. He’s happy.
Bella Swan: [talks to her stomach] Of course you are. Of course you’re happy. How could you not be?[crying]
Bella Swan: I love you so much. What do you hear now?
Edward Cullen: He loves you, Bella.

Aw aw aw… then i just couldn’t hold my tears, falling down like a waterfall. Eh, my baby malah nendang-nendang juga, yah emang itu kebiasaan dia pagi-pagi, nendang-nendang mommy. I love you baby… :-*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s